Contact

Diagnosecentrum

Voor algemene informatie omtrent onze analyses of het aanleveren van stalen diagnosecentrum@ilvo.vlaanderen.be.

diagnosecentrum voor planten

Diagnosecentrum ILVO

DiagnoseCentrum voor Planten

Kwaliteitsverantwoordelijke


Annemie Hoedekie

Annemie Hoedekie

Kwaliteitscoördinator DiagnoseCentrum voor Planten

Experten


Johan Van Vaerenbergh

Johan Van Vaerenbergh

Expert plantpathogene bacteriën

Nicole Damme

Nicole Damme

Expert plantpathogene nematoden

Kurt Heungens

Kurt Heungens

Expert plantpathogene schimmels

Kris De Jonghe

Kris De Jonghe

Expert plantpathogene virussen en viroïden

Jochem Bonte

Jochem Bonte

Expert plantengezondheid en plantschadelijke insecten & mijten

Openingsuren

Het Diagnosecentrum voor Planten (DCP) is geopend van 8h30 tot 16h30.

Het DCP biedt de mogelijkheid aan om materiaal voor onderzoek te bezorgen buiten de reguliere openingstijden.
Van 7u30 tot 8u30 en van 16u30 tot 18u30 kan materiaal voor onderzoek geplaatst worden op de rolkar (zie foto). Deze vindt u aan de hoofdingang van het gebouw, tussen de buiten- en binnendeur.

Verdere richtlijnen en informatiefiches vindt u op de rolkar.
Door het ondertekenen van een ontheffingsclausule geeft u aan dat het DCP niet verantwoordelijk is voor de staat van het materiaal dat buiten de reguliere openingstijden wordt aangeleverd.

Sluitingsdagen

diagnosecentrum voor planten

Diagnosecentrum ILVO

DiagnoseCentrum voor Planten

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station Gent-Sint-Pieters de bus nr. 43 lijn "Gent Sint-Pieters - Melle Karus - Bottelare" nemen tot het dorp van Lemberge (duur bustraject circa 25 minuten). Neem de Burgemeester Van Gansberghelaan richting Melle. Onze vestigingen bevinden zich een 350-tal meter verder in deze straat.

Met de auto

Komende van E40 (Brussel), afrit 16 (Merelbeke). U rijdt op de brug rechts naar beneden. Sla linksaf richting Merelbeke en Faculteit Diergeneeskunde (Van Laetestraat). Aan het volgende kruispunt slaat u links af (Heidestraat). U rijdt over de autosnelweg. Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit rechtdoor via de Salisburylaan, volgende rondpunt ook rechtdoor (2de afslag) en dan links richting Lemberge op rondpunt (3de afslag). Voorbij de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E40 (Kust) neem afrit 16 (Merelbeke - Faculteit Diergeneeskunde) en hou links aan tot het rond punt. Op het rond punt neemt u de 3de afslag, richting Lemberge. Aan het volgende rond punt neemt u de 2de afslag en dan links richting Lemberge op volgende rond punt (3e afslag). Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E17 in knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) in zuidelijke richting nemen (richting Wetteren / E40 Brussel). Neem vervolgens de E40 richting Brussel en neem afrit 16 (Merelbeke); hou links aan tot het rond punt. Op het rond punt neemt u de derde afslag, richting Lemberge. Aan het volgende rond punt neemt u de tweede afslag en dan links richting Lemberge op volgende rond punt (3e afslag). Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Burg van Gansberghelaan 96
9820 Merelbeke
België