Contact

diagnosecentrum voor planten

Diagnosecentrum ILVO

Diagnosecentrum ILVO

Annemie Hoedekie

Annemie Hoedekie

Kwaliteitscoƶrdinator DiagnoseCentrum voor Planten

Openingsuren

Het Diagnosecentrum voor Planten (DCP) is geopend van 8h30 tot 16h30.

Het DCP biedt de mogelijkheid aan om materiaal voor onderzoek te bezorgen buiten de reguliere openingstijden.
Van 7u30 tot 8u30 en van 16u30 tot 18u30 kan materiaal voor onderzoek geplaatst worden op de rolkar (zie foto). Deze vindt u aan de hoofdingang van het gebouw, tussen de buiten- en binnendeur.

Verdere richtlijnen en informatiefiches vindt u op de rolkar.
Door het ondertekenen van een ontheffingsclausule geeft u aan dat het DCP niet verantwoordelijk is voor de staat van het materiaal dat buiten de reguliere openingstijden wordt aangeleverd.

Sluitingsdagen

diagnosecentrum voor planten

Diagnosecentrum ILVO

Diagnosecentrum ILVO

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station Gent-Sint-Pieters de bus nr. 49 lijn "Gent - Herzele - Geraardsbergen" nemen tot het dorp van Lemberge (duur bustraject circa 25 minuten). Neem de Burgemeester Van Gansberghelaan richting Melle. Onze vestigingen bevinden zich een 350-tal meter verder in deze straat.

Met de auto

Komende van E40 (Brussel), afrit 16 (Merelbeke) richting "Faculteit Diergeneeskunde" volgen. U rijdt over de autosnelweg. Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit rechtdoor via de Salisburylaan, en dan links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E40 (Kust) of als alternatief als u van Brussel komt: neem afrit 16 (Merelbeke - Faculteit Diergeneeskunde) en hou links aan tot het rond punt. Op het rond punt neemt u de derde afslag, richting Lemberge. Aan het volgende rond punt neemt u de tweede afslag. Aan het kruispunt neemt u links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E17 in knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) in zuidelijke richting nemen (richting Wetteren / E40 Brussel). Neem vervolgens de E40 richting Brussel en neem afrit 16 (Merelbeke). Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit rechtdoor via de Salisburylaan, en dan links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Burg van Gansberghelaan 96
9820 Merelbeke
Belgiƫ